4 må bra tips

* Konkreta mål ger dig inspiration!
Har du svårt med träningsmotivation? Formulera för dig själv vad du kan få ut av det. Skriv upp på en lapp ”Jag vill träna för detta, för då vinner jag detta. Jag ser mycket bilder och dagdrömmer väldigt mycket när jag tränar.. det kan vara bilder på personer som jag tycker åker bra tekniskt eller bilder på ett upplopp  i vinter där jag ser mig själv åka.

* Skippa kvantitet – kör på kvalitet!
Oavsätt hur mycket eller hur lite du tränar så se till att ha kvalité istället för kvantitet på det du gör. Istället för att göra mer av allt och träna mer eller stressa mer, så träna på att göra saker bättre på det du gör. Gör inte mycket av allt utan ha kvalité på det du gör, se till att varje pass har ett syfte. Är du väldigt trött en dag kanske du kan korta ner konditionspasset och lägga in stretch och rörlighet i slutet av passet istället. Återhämtning är lika viktig som träningen för att få ut maximalt.

* skippa socialamedier! Ta paus från socialamedier och se vad alla andra gör. Lyssna istället på en bra podd eller läs en bok, sätt dig själv i centrum.

* Lägg energi på rätt saker. Lägg energi på det DU kan påverka. Är flyget försenat så är detingen idé att bli irriterad/stressad för du kan ändå inte påverka det. Däremot kan du påverka mål du satt upp i jobb eller träning, så lägg energin och fokus på det du kan påverka.

 

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *