Med snö under fötterna

Just nu är jag på plats i Torsby med Madshus för test av skidor. Det var väldigt kul och motiverande att få byta ut rullskidor och asfalt mot snö och skidor!

Det blir två intensiva dagar här i Torsby. En hel del skidtester och mycket information om både material och slipar av skidorna ska hinnas med. Så som sagt var intensivt och effektivt och framförallt, en välbehövlig motivationshöjare mitt i den ganska hårda höstträningen.

Det är inspirerande att lyssna på hur de jobbar för att utveckla sina produkter och gör allt för att få fram de bästa tänkbara skidorna. Det känns väldigt tryggt och motiverande för mig som åkare att de jobbar hårt för att kunna ge oss det bästa materialet!

Men det krävs också en egen insats för att få riktigt bra skidor! Först och främst en massa tester för att hitta rätt par. När det väl är gjort behövs en hel del jobb med de skidorna man valt ut. Skidorna behöver vallas in och jobbas med. En väldigt stor del av jobbet görs innan säsongen drar igång! Har man gjort det jobbet så har man en bra skidpark som man känner bra och proceduren inför en tävling blir väldigt mycket enklare!

Nu blir det god natt, så jag är pigg till nya tester imorgon 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *