Hej mitt vinterland

Idre bjöd på en fin 4,2 km slinga och bra preparering, så de första dagarna med snö under skidorna var en ren fröjd. Det var så skönt att åka skidor igen! Timmarna rusade förbi och vips så var lägret över. Jag fick med mig två bra fartpass och många timmar med skidvana. Tycker att det redan dag två kändes avslappnat och tekniskt bra, men såklart finns det vissa saker som man måste tänka extra på. För mig handlar det bla. om att få ett tidigt frånskjut i diagonalen och det är något jag får tänka lite extra på i början innan det sitter ordentligt.
Efter lägret har det blivit några dagar med jobb för mig och lite lugnare på träningsfronten. Nu är väska packad igen för idag åker jag till Bruksvallarna ihop med sambon och hans klubb som sällskap. Prognosen säger snö första dagarna och ganska många minusgrader. Ser fram emot att komma till ett riktigt vinterlandskap och ska verkligen njuta av att åka skidor! Blir kvar i Bruksvallarna 6 dagar, och sen är det inte många dagar tills jag vänder tillbaka-men då med mer fjärilar i magen och laddad för tävlingspremiär!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *