3 dagar till julafton

Nu är det inte långt kvar till julafton och idag har jag köpt de sista klapparna!

Kom hem från tävlingarna i Boden på söndag kväll men en väldigt trött kropp. Under helgen, och även under hela säsongsinledningen, har kroppen känts lite seg och en ”handbromskänsla” har du funnits under tävlingarna. Det är trist när man vill så mycket men inte riktigt får ut det. Jag hoppas att lite julledighet ska göra att jag känner mig som vanligt snart igen!
Jag kommer fira jul hos mina föräldrar nere i Linköping och det är alltid ett pussel vad man kan träna där och inte. Är det för mycket grus för att åka rullskidor? Finns det konstsnö någonstans? Eller blir det löpning och alternativ träning? Blir inte hemma allt för många dagar pga detta. Åker sedan tillbaka till Östersund för att ladda inför mitt första lopp i Ski Classic för säsongen. 14 januari smäller det i Seefeldt och Kaiser maximilian Lauf- ska bli toppen kul!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *