Stabilitet hur viktigt är det?

 

 

image

 

Idag har har jag varit på Jamtkliniken för en liten check hur det ser ut med styrkan och stabiliteten. Men också för att få nya övningar att jobba vidare med så att jag hela tiden ska utvecklats och bli bättre. Jag har under hela min karriär som skidåkare åkt väldigt mycket på min styrka men det är inte förrän jag började jobba mycket med stabiliteten som jag har kunnat känna mig stark.

För drygt ett år sedan tog jag kontakt med Jamtkliniken då jag kände att jag självt  hade svårt att komma vidare i mitt arbete att bli stabilare. Jag var stark, men eftersom jag inte var tillräckligt stabil gick kraften inte alltid åt det håll dit det är mest fördelaktigt.

För mig har det här hjälpt mig mycket att kunna hålla tekniken mycket bättre även när jag börjar bli trött. Extra roligt var att titta på inspelningarna från König Ludwig Lauf och se att tekniken faktiskt satt mycket bättre än tidigare precis som det kändes under loppet. Det ger motivation att fortsätta arbetet med detaljerna i både styrka och stabilitet för att utveckla tekniken ännu mer.

Britta

 

En tanke kring ”Stabilitet hur viktigt är det?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *