sol & skare i fjällen

Efter att ha gjort en liten roadtrip till Stockolm förra helgen så åkte jag och Hedda på en lägervecka till Lake Loge i Åre. Första delen av veckan var det bara jag och Hedda. Så himla glad över att ha en syster att träna ihop med. Andra delen av veckan var det klubbläger. Det var riktiga drömförhållanden, skare, sol, vindstilla och shortsföre.

Den veckan kommer jag leva länge på.. Det blev många timmars skidåkning både på skaren och i pisten. Jag hann med ett stakintervallpass på skidor uppför i ullådalen, rätt sjukt att det var pistade spår i mitten av maj.  Denna vecka blir det lite mindre timmar och istället fokus på kvalite i form av intervaller och styrka. Imorgon kör jag maxtest, alltid ångest innan det..men jag ser framemot att plåga mig rejält!

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *