På väg till König Ludwig Lauf

Alltid trevligt med tysk gemütlichkeit!

Ca 10 timmars bilresa från Västerås ligger Ring hotel Sellhorn i Hanstedt,Lüneburger Heide, strax syd för Hamburg. Vi återkommer gärna hit.  Det är ett familjhotell som ligger nära motorvägen, har god mat, mycket trevligt bemötande och en hemtrevlig atmosfär.

Chauffören tyckte det smakade jättegott med en weissbier efter alla timmarna i bilen. Mycket kolhydrater, – bra uppladdning inför König Ludwig Lauf på lördag, tyckte han. Dessutom stod det ju König Ludwig på glaset…

Ett annat stort plus är sängarna… Varje gång vi varit där tänker jag införskaffa ny när jag kommer hem. För 50 +:are helt perfekt. Med enkla knapptryck ställer man in högt läge för huvud och ben. Känns som man ligger i en solstol och kollar på TV. Hur skönt som helst. Jag brukar vakna någon gång varje natt annars, men inte nu. Sov oavbrutet fram tills frukostdax. Med tanke på 8 timmars bilresa ner till Oberammergau passade vi på att verkligen njuta spa-avdelningen efter frukost. En väl vald tidpunkt. Vi hade hela för oss själva. Där finns, förutom en inbjudande 30 graders pool, olika uppfriskande doftduschar, bastu och relax. Våra badkläder glömdes kvar i bastun, så det blir definitivt en stopp där på hemvägen också. Hade det blivit i alla fall, men nu har vi en bra ursäkt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *