Läger i Åre

Igår avslutade vi ett riktigt bra läger som vi tillbringat i Linas hemtrakter, Åre. För mig var det första gången i Åre och det visade sig vara ett riktigt fint och bra ställe för träning!

Vi startade igång lägret på Måndag morgon och det började riktigt tufft med långa backintervaller, på eftermiddagen sprang vi en fin runda på fjället och molnen som låg täta på förmiddagspasset lättade ordentligt och vi fick både sol och härlig utsikt under passet. Det blev mera löpning i härliga fjällvärlden under veckan, lite styrka, en hel del stakning. Under Onsdagen körde vi(i alla fall för mig) det hårdaste passet under veckan, ett 50km stakrace. Tufft var det, men också ett väldigt kul och bra pass, med väldigt bra service från våra servicemän!

Dagarna går väldigt fort när man är på läger, fastän att man inte gör så mycket mer än att äta,träna och vila så går det i ett och plötsligt är det sista dagen och dags att åka hem. Så igår lämnade jag Åre ganska så sliten, men med en massa fina och hårda pass i kroppen med riktigt bra sparring och motivation från de andra i Teamet!

Passar på att säga tack igen till Lina och Gustav som planerat och guidat oss under veckan i Åre och gjorde detta läger till en toppen vecka!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *