Juksetrening i april

Vi kommer her med forslag til noen økter som holder formen ved like i april.

For i april har vi den såkalte sesongpausen, det vil si at vi ikke trener for å trene, men heller lar lyst, vær og humør bestemme bevegelsesform og intensitet. Målet er rett og slett å holde skrotten litt i gang, samle overskudd og være motivert for tøffe treninger fra mai av. Forslag til økter:

-Skareturer – for en herlig følelse det er å flyte avgårde med oppbrettede ermer og på skøyteski på skaren mens sola varmer i ansiktet.

-Toppturer – styrketrening de luxe for beina, kondisjonstrening, opplevelser og forhåpentligvis med solkrem i trynet.

-Korte, rolige eller halvharde løpeturer for å venne leggene til løpsaktivitet igjen – tungt de første turene, men du verden så herlig å kunne trene rett fra døra og være ferdig trent på 30-40 minutter.

-Lette løpsintervaller for å venne kroppen til å presse seg med joggesko på beina og føle litt på det å bli sliten igjen. Slike økter kan for eksempel være 10×1 min, 1-2-3-3-2-1 min eller 6×2 min.

-Sykkelturer, som transport til/ fra jobb eller som trening – stølhetsgaranti dagen etter første tur.

-Skiturer generelt – styrke, teknikk og kondisjon i ett; Og gjerne med en sjokis eller appelsin i drikkebeltet for å nyte litt ekstra (noe vi ofte ikke tar oss tid til ellers i sesongen).

-Padleturer – rekreasjon, styrke og utholdenhet.

-Styrke – en lur greie å legge inn selv i ”hvilemåneden”, noen enkle øvelser for å vedlikeholde for eksempel 2 ganger 20 minutter i uka er bedre enn ingenting.

-Kroppsarbeid – er det ikke nå fattern skal ha hjelp til å felle noen trær, det nye blomsterbedet skal spas eller terrassen skal klargjøres for sommersesongen? Her er det gratis styrketrening å hente.

Vi i Team Ski ProAm ønsker dere en herlig aprilmåned med juksetrening, gratisøkter og gode opplevelser!

Lina Korsgren i Vålådalen (Foto:privat)

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *