Full fart!

Det har gått i ett nu några dagar. På en vecka har jag hunnit med en massa kul saker spridda i hela, eller åtminstone halva Sverige. Det har varit kontraster i både väder och aktiviteter. Full fart i en vecka, men nu är jag hemma i Umeå igen.

Mitt förra inlägg skrev jag i all hast på morgonen förra fredagen. När det var publicerat och klart satte jag mig i bilen och åkte söderut. Första stoppet blev hemma hos mamma och pappa i Ornäs. Där hann jag tvätta bussen och grilla i det väldigt varma sommarvädret. På Lördagen körde jag två träningpass med Claes och Jocke(lillebror). Vi tog också en vända till Leksands knäckebrödsfabrik. På Söndagen var vi tidigt uppe för att hinna köra ett intervallpass innan det bar vidare söder över.

Denna gång tog det stopp i Västerås för ett rullskidspass med Adsum, en av teamets sponsorer. Det blev ett kul pass med mycket prat om säsongen som varit och det som väntar framöver.

När vi rullat klart på rullskidorna rullade jag vidare med bilen till Halland och Gällared. Kom fram ganska sent så det var bara att gå och sova. Men på måndag hann jag träffa mormor och morfar som bor just i Gällared, innan jag åkte vidare till Falkenberg för ett event med Mercedes. I falkenberg körde jag ett fint stakpass på rullskidorna längst med kusten mot Ugglarp. Sedan väntade en middag och ett möte på kvällen med Mercedes.

Så var det Tisdag och dags för resans höjdpunkt. Det var nämligen inte bara ett möte och en middag med Mercedes. Utan nu väntade en dag på Falkenbergs motorbana där vi skulle köra Mercedes AMG bilar. Detta blev så sjukt kul och så högt över mina förväntningar. Det var så häftigt att köra dessa bilar. Höra ljudet, känna de starka accelerationen och de kraftiga inbromsningarna. Vi fick köra flera varv på banan och även köra lite andra övningar med bilarna. Och som sagt var, det var riktigt häftigt!!! Första varven var lite osäkra och försiktiga, men på slutet av dagen var det så kul. Att få köra fram i full fart och känna att bilen gjorde precis som man ville var häftigt.

Hoppas jag får med mig den farten i vinterns tävlingar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *