En viktig helg

Säsongsstarten i Bruksvallarna nästa helg är en viktig helg om man vill ta sig ut på världscupen och ta en plats i VM laget till Falun. Den här helgen har varit viktig av helt andra orsaker. Vi har varit tillsammans hemma hela familjen och det händer inte så många gånger per år. Går det som vi vill med skidåkningen och vi håller oss friska kan det dröja länge till nästa gång. Därför värdesätter jag dessa helger högt när vi är hemma i huset och kan ta det lite lugnt tillsammans mellan allt fixande. Att leka lite kurragömma och laga pizza tillsammans är en skön kontrast till letandet efter form och snö.

Har även hunnit med att köra lite intervaller på bandet på vintersportcentrum här i Östersund idag. 5 x 4min ganska hård körning blev det medans Emilia och Jonas hejade på. Har jobbat mycket med tekniken under hösten och tycker att det börjar kännas riktigt bra. Tyvärr vill inte diagonalåkningen lossna riktigt så var lite frustrerad under intervallerna när jag inte riktigt kan hitta någon nyckel som får det att kännas så där härligt lätt att ta i.

Nu blir jag hemma till på onsdag då jag åker till Bruksvallarna för att hinna med lite skidåkning och skidtest innan helgens tävlingar.

// Britta

britta höjd

 

 

2 tankar kring ”En viktig helg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *