En sterk generalprøve

Bare en uke igjen!

Team SkiProAm gikk inn til 2., 3., 6. og 12. plass i TjejVasan. Generalprøven til Vasaloppet viser at vi er på gang. Om nøyaktig en uke gjelder det, årets store mål for langløperne er utvilsomt Vasaloppet.

Teamet er godt i rute. Sara med sin elegante diagonalteknikk og jevne fart er på vei hjem fra Sochi og kommer til å forsterke troppen. Lina, teamets aller sterkeste på staking i motbakke og på tungt føre, ligger i hardtrening i Åre. Britta, med en andreplass fra TjejVasan, sterk både mentalt og fysisk, har uttalt at ”Jag skal vinne Vasaloppet” uttalige ganger. Annika, treeren fra i går, er spurtsterk og god på rykk. Nina, som har slitt med skiene i flere konkurranser, er utholdenheten selv. Blir det skikkelig sliteføre, er hun garantert med i toppen. Mens pølsemerkene har knekkgaranti, har Nina Lintzen anti sprekkgaranti. Selv har jeg tidligere i vinter vært ansett som hjelperytter i Vasaloppet. Men siden jeg nå flere ganger har bevist at jeg kan stake, blir jeg i utgangspunktet løper på lik linje med de andre jentene. Planen denne uka er rett og slett å finne overskuddet, innimellom jobbing og studier.

Vi registerer at Seraina Boner går et imponerende løp i OL. 9. plassen på tremila vitner om solid form. Laila Kveli er på gang, hun var en av få i feltet som bidro med å dra (mye) i går. Med litt tunge ski i går fikk hun heller ikke vist seg fra sin sterkeste side. Susanne Nystrøm satser knallhardt mot neste helg, så hardt at hun valgte å stå over ”Susanne-rennet” TjejVasan. Sandra Hansson er alltid å regne med når det er snakk om Vasaloppet. Gårsdagens vinner Sofia Beckur vil være med i tetkampen dersom hun stiller. Russerne blir farlige. Det kommer helt sikkert overraskelser også, løpere man ikke regner med på forhånd. Og hva med Vibeke Skofterud, finner hun gullformen på en uke?

Men vi er seks sterke jenter. Team SkiProAm skal være med og kjempe om seieren. Neste helg stiller vi hele troppen – endelig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *