Att hålla sig frisk

Sitter och vilar både kroppen och knoppen framför tvn, bästa avkopplingen enligt mig!

Avkoppling och återhämtning är viktig för att orka träna alla timmar man har planerat. För mig är det som sagt avkopplande att se på tv, men även att vara ute i naturen-plocka bär, fiska och grilla. Då mår jag bra! Har alltid varit förskonad från både skador och sjukdomar och så även iår. Har faktiskt varit frisk sedan maj 2015 och det trots att jag ökat min träningsdos under den tiden. Och jag tror att mycket av anledningen till det är just avkopplingen och att jag med tiden blivit väldigt bra på att känna mig kropp. Man lär sig med tiden vad som är bra trötthet och vad som är för mycket trötthet. För sliten måste man vara, annars har man tränat för lite. Jag har såklart under den här tiden tagit någon extra vilodag eller förkortat pass för att hålla vågskålen på rätt sida. Hoppas att säsongen fortsätter i samma spår utan sjukdom 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *